Suita completa

LANDING Promotion

Promovezi activitatea ta intr-un mod simplu si inovativ, creandu-ti pagina web si alegand template-ul care se potriveste cel mai bine afacerii sau produselor tale.

Cu doar 3 click-uri, in mai putin de un minut poti crea o pagina web de aterizare (landing page) interactiva, utilizand cele mai moderne solutii digitale oferite de web editorul NEW DIGITAL BOX.
Landing Promotion este un instrument extrem de flexibil, capabil sa creeze o relatie puternica intre tine si clientii tai, devenin cel mai bun aliat al strategiilor tale publicitare.
In cativa pasi simpli, creezi campania ta: stabilesti mesajul pe care doresti sa-l comunici, introduci imaginile dorite si selectezi butoanele „ call to action”, care invita clientii tai la actiune.
Poti sa-i iviti sa descopere un nou produs sau un nou serviciu, fructificand potentialitatea butonului harta, pentru a-i aduce in magazin, sau le poti arata, cu ajutorul butonului video, noul spot video al companiei.

LANDING Social Coupon

Codul secret al clientilor tai!
Retelele de socializare reprezinta astazi unul dintre principalele canale de comunicare si publicitate.
Cu Landing Social Cupon iti poti creste afacerea prin Social Media Marketing.
Odata ce ai creat pagina ta Landing Social Cupon, postezi short-link-ul pe canalele de socializare. Prin intermediul unui formular, persoanele isi vor completa datele pentru a primi un cod cupon, cu care beneficiaza de o reducere sau de o oferta speciala.
Cu Landing Social Cupon creezi rapid o baza de date, cresti incasarile si fidelizezi!

LANDING mFlyer

Landing mFlyer este evolutia clasicului fluturas publicitar, avand in plus posibilitatea de a vinde direct de pe smartphone oferta postata.
Cu mFlyer poti realiza si publica in autonomie deplina, cataloage virtuale si fluturasi publicitari optimizate pentru dispozitivele mobile.
Cu viteza unei atingeri, informezi clientii si-i inviti sa cumpere produsele publicate in flyerul mobil! Tranzactii garantate de PAYPAL

LANDING Deal

Vinzi si incasezi cu un TOUCH

Clientii care detin un smartphone cresc din ce in ce mai mult, apreciind comoditatea de a face cumparaturi direct de pe smartphone, in orice loc si in orice situatie.
Cu Landing Deal, cumparaturile de pe mobil devin rapide, comode si sigure pentru tine si clientii tai. Creezi oferta, introducand principalele informatii despre produs, perioada de valablitate a ofertei si pretul acesteia.
Clientul primeste mesajul, se conecteaza la Landing si cumpara in maxima siguranta de pe dispozitivul sau!
Tranzactii garantate de PAY PAL

LANDING Lead

Transformi utilizatorii in contacte calificate si complete. Creezi baza de date!
Cine se ocupa de marketing stie: un contact calificat si complet – Lead- este un lucru extrem de pretios! Din aceasta cauza ne-am gandit sa transformam o necesitate intr-o oportunitate.
Landing Lead permite configurarea unui formular si achizitionarea de date si informatii despre potentialii clienti prin intermediul telefonului mobil!
Astfel, de exemplu, pentru a colecta date despre viitorii participanti la un test drive, este suficient sa creezi in cateva minute o pagina Landing Lead, sa trimiti short-link-ul prin SMS sau sa-l publicizezi pe retelele de socializare. Simplu pentru utilizator, extrem de practic pentru concesionarul auto!

LANDING Survey

Conoasterea parerilor clientilor tai, sau descoperirea gradului lor de satisfactie, cu ajutorul sondajelor si chestionarelor ce se pot completa direct de pe smartphone, este cu adevarat o oportunitate exceptionala!
Cu Landing Survey, crearea, gestionarea si publicarea chestionarelor sau a sondajelor optimizate pentru telefoanele mobile, devine un joc de copii. Deasemenea vizualizarea grafica a rezultatelor iti va permite , doar cu o privire, sa ai un feedback imediat al preferintelor utilizatorilor tai. Un cod cupon digital este recompensa pentru colaborarea utilizatorilor care si-au lasat propriile date.

LANDING Donation

Un gest pretios de solidaritate!

Cu Landing Donation poti gestiona campanii pentru strangeri de fonduri ale asociatiilor non profit, fundatiilor, organzatii politice sau candidati politici.

Poti stabili, in autonomie deplina valoarea donatiei , sau prin intermediul modulului Donatie Libera poti lasa utilizatorilor sa stabileasca valoarea sumei pe care doresc sa o doneze.
Siguranta donatiilor este garantata de PAY PAL