SMS Platform

SMS Platform este un concept New Digital Box, si reprezinta platforma program de ultima generatie conceputa pentru activitati de advertising, promotion & service catre dispozitive mobile.

Datorita tehnologiei de ultima generatie pusa la dispozitie de New Digital Box, comunicarea cu clientii si interactionarea cu acestia este simpla si economica cu SMS Platform!

Serviciul nostru SMS nu este clasicul program pentru expedierea de mesaje SMS propriilor clienti.
SMS Platform este cu totul diferita fata de orice alta platforma existenta astazi. Putem afirma cu orgoliu ca este unica de genul sau, cu adevarat revolutionara. Revolutionara deoarece am inventat si testat mai multe functii, pentru cresterea vanzarilor si alte moduri pentru asistarea post vanzare.

Ce vor obtine clientii nostri utilizand SMS Platform?

 • cresterea facturatului;
 • reducerea costurilor/contact pentru comunicarea cu proprii consumatori;
 • imbunatatirea incasarilor;
 • cresterea profitului;

Deasemenea, vor obtine doua avantaje competitive:

 • Un avantaj tehnologic;
 • Un avantaj strategic (acesta fiind de nerecuperat de catre concurenti).

SMS Platform este solutia ideala ce permite pastrarea bazei de date a companiei pe o platforma de ultima generatie, sigura si performanta si utilizarea acesteia pentru diferite campanii de comunicare si publicitate prin SMS, ce pot fi realizate in orice moment, cu rezultate imediate, certe si masurabile!

Si asta nu e tot!

Descopera ce poti face cu SMS PLATFORM:

 • Creare baze de date

  Crearea unei baze de date nu este chiar atat de simplu de realizat.

  Trebuie avute in vedere protectia datelor, necesitatea ca cel ce a oferit datele sa aiba anumite beneficii in schimbul acestora, reactualizarea acestora, o echipa care sa realizeze intreaga operatiune… Formatul nostru include tot ceea ce este necesar, incluzand si gestiunea completa a bazei de date create.

  Asta inseamna ca ne ocupam noi de tot, pentru a crea foarte rapid BAZA DE DATE!

  In punctele de vanzare, clientii vor completa datele solicitate, dandu-si acordul pentru tratamentul si utilizarea acestora,  pentru ulterioare campanii SMS, conform legilor in vigoare.

 • Importarea agendei

  In cazul in care deja sunteti in posesia unei baze de date cu numere de mobil si alte date asociate acestora, in cateva secunde SMS PLATFORM permite importarea si mentinerea in siguranta a datelor prin intermediul unei proceduri extrem de simple, utilizand un fisier Excel

 • Profilarea agendei

  Aceasta functie importanta permite introducerea de date pentru fiecare contact introdus, fiind extrem de utila ulterior pentru filtrarea bazei de date si avand ca scop realizarea de campanii SMS  targetate pe interese, sex, varsta si localizare. Este de asemenea posibila  generarea de grupuri de contacte, pentru ca efectiv comunicarea sa se efectueze doar cu grupul tinta dorit din baza de date

 • Personalizarea emitentului mesajului SMS

  Datorita functiei ce permite personalizarea emitentului mesajului SMS, poti trezi atentia destinatarilor, dand valoare identitatii companiei prin implementarea brandului, crescand astfel eficacitatea campaniei SMS si in consecinta beneficiile in ceea ce priveste incasarile.

 • Programarea expedierilor

  Creezi campania SMS si programezi expedierea mesajelor la data si ora dorita, fara sa-ti mai faci nicio grija! Aceasta permite planificarea campaniei SMS in functie de exigentele tale profesionale,  cu optiunea de a crea si mai multe expedieri contemporane!

FUNCTII BUSINESS gandite si proiectate pentru compania ta!

Eficienta, flexibilitate si control a rezultatelor este tot ce nu te asteptai sa obtii! SMS PLATFORM iti ofera mai mult:

Personalizarea fiecarui mesaj SMS cu prenumele destinatarului

Mai multa forta pentru campania ta  SMS! Cu ajutorul acestei functii este posibila intrgrarea  in fiecare mesaj SMS, in mod automat, a prenumelui sau a numelui  fiecarui contact din baza de date! Extrem de placuta este perceptia utilizatorilor care primesc o promotie sau o comunicare dedicata efectiv lor.  O functie ce determina mai mult  clientul final care primeste mesajul SMS sa dea curs acestuia.


+

Trimitere automata de mesaje cu ocazia zilei de nastere

O functie ce face fericiti clientii, trimitandu-le in mod automat un mesaj SMS prestabilit cu ocazia zilei de nastere, ce poate contine o reducere substantiala pentru produsele achizitionate la acea data, sau  intr-un anumit interval de timp limitat.


+

Expedierea de mesaje SMS cu coduri unice cupon

Aceasta functie transforma un simplu SMS  intr-un Ticket sau Cupon. Platforma program  poate genera in mod automat coduri unice alfanumerice, care sunt introduse la sfarsitul fiecarui mesaj SMS, cu care clientii pot beneficia de o oferta speciala sau de o reducere de pret, fiind posibila verificarea fiecarui cod cupon expediat, si marcarea lui ca si utilizat.


+

Receptionarea rapoartelor de livrare a mesajelor SMS expediate

Intr-o campanie de digital marketing, sunt fundamentale conceptele de masurabilitate si control. SMS PLATFORM permite receptionarea si vizualizarea rapoartelor de livrare pentru fiecare SMS expediat. Aceasta inseamna sa cunosti cu certitudine statutul fiecarui mesaj SMS trimis, obtinand date certe in legatura cu calitatea si autenticitatea bazei de date.


+