Business Partner

Piata “mobile”: o oportunitate ce nu trebuie pierduta!

O piata de milioane de consumatori si un fenomen intr-o puternica ascensiune datorita unui dispozitiv mobil ce devine principalul punct de contact cu fiecare persoana. Din aceasta cauza, companiile isi schimba strategiile de marketing si comunicare catre „ mobile” pentru a ramane in contact cu clientii, indiferent unde s-ar afla acestia!

Formula de START pentru un Digital Business

Mobile Marketingul este o activitate noua, intr-o puternica ascensiune.
Programul Business Partner este solutia profesionala gandita pentru a oferi noi oportunitati de castig tinerilor intreprinzatori, agentiilor de comunicare si marketing, web agency, liberi profesionisti si free lance.
Ca si Business Partner, datorita solutiilor tehnologice de avangarda, va puteti imbogati oferta de produse si servicii digitale in domeniile marketingului si al comunicarii, dezvoltand o afacere intr-un context inovativ si dinamic.

Ce oferim

Programul Business Partner ofera accesul la platforma Direct Mobile Marketing, ce poate fi personalizata cu brandul companiei tale, formare in utilizarea platformei si un serviciu complet de asistenta tehnica si suport.

Cum oferim?

Poti alege solutia care ti se portiveste pentru a incepe o activitate in digital& mobile marketing:

BUSINESS PARTNER

Iti ofera posibilitatea de a pune pe piata cele mai moderne solutii de digital & mobile marketing.

AGENCY BRANDED

Iti ofera posibilitatea de a pune pe piata cele mai moderne solutii de digital & mobile marketing personalizand platforma program cu brandul tau.

LICENSEE PARTNER

Iti ofera posibilitatea de a crea o retea de Business Partners & Agency Branded ce ofera solutii de digital & mobile marketing.

CLIENT

Iti ofera posibilitatea de a beneficia de cele mai moderne solutii de digital & mobile marketing pentru a creste cu success afacerea ta!