Despre noi

Din momentul in care ne-am deschis portile, in 2008, am folosit experienta noastra pentru abordari inovatoare in domeniul marketingului digital, utilizand cele mai moderne tehnologii digitale de ultima generatie pentru clientii si partenerii nostri, angajamentul nostru ferm pentru atingerea obiectivelor acestora, permitandu-ne sa devenim una dintre cele mai respectate companii ce ofera consultanta si solutii digitale de ultima generatie prin aplicarea creativa a tehnologiei.

New Digital Box face parte din grupul THE BOX cu sediul principal la Milano Italia, o companie dinamica, lider pe piata de solutii digitale de marketing.
Staff-ul companiei include profesionisti in marketing, comunicare si informatica, ce garanteaza o profesionalitate si o eficienta maxima.
Experienta companiei se concretizeaza in planificare, consultanta si realizare de campanii de digital marketing.

Cream asistenti virtuali (oameni digitali) cu inteligenta artificiala si realizam campanii de digital marketing, responsive, utilizand instrumente cu un design receptiv, ce ofera utilizatorului final experiente extrem de intuitive. Maximizam impactul prin intelegerea nevoilor și dorintelor utilizatorilor multi-dispozitiv, elaborand strategii in gradul de a satisface asteptarile acestora.
Am creat aplicatii mobile ce permit conectarea cu utilizatorii finali, interactionand cu acestia indiferent unde s-ar afla.

New Digital Box ofera solutii si creeaza strategii inteligente de marketing, comunicare, publicitate si comert , lansand totodata  solutii de  colaborare digitala ce ofera colaboratorilor sansa de a-si amplifica avantajele lor competitive pentru a-si atinge obiectivele.

New Digital Box reprezinta un tot unitar organizativ ce cuprinde atat furnizarea de instrumente software avansate cat si sprijinul continuu al expertilor nostri pentru succesul fiecarei campanii de digital marketing.

Investind in solutiile NEW DIGITAL BOX veti avea:

  • Suport informatic de ultima generatie;
  • Consultanta personalizata oferita de experti in marketing digital;
  • Inovatie continua oferita de experti in domeniul marketingului direct;
  • Unicitatea serviciilor de marketing.

Nu exista un inceput sau un sfarsit in digital, nimeni nu s-a nascut prea tarziu pentru a putea exista in mediul online!