Ce facem

Invatam, analizam, cream si ne adaptam!

Daca marketingul clasic inseamna adeseori un monolog din partea unei companii, digitalul propune un dialog intre consumator si brand.”

NEW DIGITAL BOX iti furnizeaza cele mai evoluate platforme de AI, Digital & Mobile Markerting, propunand solutii ideale pentru companiile care-si doresc o prezență vitala in sectorul Digital & Mobile Marketing.

Exista acum mai multe dispozitive mobile vandute decat desktop-uri si laptop-uri, strategiile de marketing indreptandu-se acum inspre terminalele mobile, valorificand la maxim  beneficiile acestora.

Cream asistenti virtuali 24/7 care depasesc cu totul conceptul de Chatbot, deoarece sunt capabili sa adopte o forma umanoida si sa stabileasca o relatie cu clientii pe o baza empatica. Asistentii nostri virtuali se bazeaza pe sisteme NLP proprii, ce inteleg limbajul natural printr-o analiza semantica profunda care ii face cu adevarat capabili sa indeplineasca cererile utilizatorilor la mai multe niveluri la care chatbotii obisnuiti ajung sa necesite interventia unui operator. Capacitatile oamenilor nostri artificiali se extind la intreaga experienta a utilizatorului: de la analiza factorilor verbali, paraverbali si emotionali (Emotion Analysis, Audio signal processing, Computer Vision) pana la generarea de raspunsuri comportamentale, gratie tehnologiilor avansate precum NLG, Emotion recongnition si Full body generation.

Cream impreuna cu tine strategia de marketing online pe care o vom implementa ulterior, stabilind obiective de business realiste pe termen scurt, mediu si lung.

Cu abordari ingenioase, inteligente si  integrate care vizeaza oportunitatea de a ajunge la clientii finali, oriunde s-ar afla acestia prin aplicarea tehnologiei digitale de ultima generatie, NEW DIGITAL BOX este singura Companie ce va poate oferi un pachet de servicii integrate.

Atuurile noastre:

Cream baze de date

O echipa de product manageri se va ocupa de crearea pentru fiecare companie client a unei baze de date proprie de consumatori, obtinuta prin mijloace inteligente, care sa fie utilizata pentru campanii de digital marketing.

Responsive ca standard

Modul in care oamenii au acces la web se schimba, peste 70% din  conectarile la internet efectuandu-se de pe dispozitive mobile.  Din acest motiv  toate paginile landing create de noi sunt responsive. Dupa ce s-a creat pagina landing mobila, aceasta va arata excelent pe toate dispozitivele mobile. Indiferent de modul in care clientii vor accesa pagina, aceasta va fi automat optimizata pentru dispozitivul lor.

Suport

Tot ceea ce facem pentru tine este sustinut de serviciul nostru de suport proactiv si flexibil. Clientii nostri au ramas cu noi an de an datorita suportului  de calitate pe care il oferim.