SMS Memory

Serviciul de Comunicare interactiva cu clientii si pacientii.

AGENDA SMS Memory pentru cadrele medicale

Agenda SMS Memory a fost conceputa pentru a ajuta clinicile si cabinetele medicale individuale, spitalele si cabinetele stomatologice, sa-si gestioneze in autonomie deplina serviciul de REAMINTIRE a programarilor, facand cat mai simpla experienta de interactionare si comunicare cu fiecare pacient.

Agenda SMS Memory permite crearea unei agende electronice medicale pe care o poti accesa in orice moment, de pe Smartphone, Tableta sau PC.

Agenda SMS Memory permite pentru clinicile medicale gestionarea separata a unui numar nelimitat de medici si cabinete medicale. Totul intr-o siguranta deplina, datorita programelor software ce permit vizualizarea si schimbarea diferitelor informatii introduse.

O programare cu doar trei click-uri!

  • Alegi medicul si ora disponibila;
  • Introduci datele pacientului si tipul consultatiei;
  • Salvezi si inregistrezi programarea;

Cu pacientul la telefon sau la secretariat, se poate introduce o programare in mai putin de un minut!

Un click, o actiune!

In AGENDA SMS Memory fiecare click corespunde unei actiuni. Introducerea unui nou pacient. Introducerea unei programari. Eliminarea unei programari. Intotdeauna doar cu un simplu click!

AGENDA medicala online

O agenda online a programarilor ce permite secretarei, asistentelor sau medicilor accesul la vizualizarea programarilor de oriunde si in orice moment. De retinut este faptul ca programul nostru software, nefiind instalat doar pe un singur calculator garanteaza siguranta si disponibilitatea permanenta a datelor chiar daca anumite calculatoare la nu moment dat nu functioneaza!

Disponibila oricand. 24/24!

Persoanele autorizate (secretare, asistenti, medici, profesionisti) pot accesa AGENDA SMS Memory 24/24, la orice ora de pe calculator sau smartphone.

“72% din pacientii intervievati sustin ca ar fi incantati daca li s-ar aduce aminte de programarea la un anumit medic printr-un simplu SMS!”

Fiecare euro investit in AGENDA SMS Memory in medie, recupereaza cel putin o programare!